ДПС ще гласува против рокадите в изпълнителната власт. Това разкри

...
ДПС ще гласува против рокадите в изпълнителната власт. Това разкри
Коментари Харесай

ДПС ще гласува против промените в правителството, разкри Нигяр Джафер

ДПС ще гласоподава срещу рокадите в изпълнителната власт. Това разкри депутатът от придвижването Нигяр Джафер преди началото на днешното пленарно съвещание. Днес народните представители би трябвало да одобрят измененията в състава на кабинета.

Джафер не приема причините, че има подозрения за трима министри за непосредственост с Движение за права и свободи. Тя сподели, че и преди Движението е гласувало "против " министерските оферти.

"Припомням единствено, Движение за права и свободи през цялото време се разгласи срещу философията на този кабинет и по тази причина постоянно сме дали своят вот „ срещу “, аргументира се Джафер.

НА ЖИВО: Гласуват оставките на министрите, страстите в пленарната зала се повишиха

В 9 ч. Народното събрание стартира работа. В петък като изключителна точка в дневния ред бе вкаран прокетът за промени в състава на кабинета. Още през цялото време стана ясно, че напрежението сред ръководещите и опозицията ще продължи. Имаше скандирани за оставка и неодобрение, че министър председателят още веднъж го няма в пленарната зала. Иначе вместо него вицепремиерът Томислав Дончев показа новите министерски оферти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР