ДПС подава сигнал на главния прокурор да разпита правосъдния министър

...
ДПС подава сигнал на главния прокурор да разпита правосъдния министър
Коментари Харесай

Прокуратурата да разпита Надежда Йорданова, настояват от ДПС

ДПС подава сигнал на основния прокурор да разпита правосъдния министър Надежда Йорданова за нови условия към " златните паспорти ". От Движение за права и свободи опровергават изказванията на Йорданова, че в проблема със " златните паспорти " има забъркана адвокатска фирма, " близка до Движение за права и свободи ".

Във връзка с подадени сигнал до прокуратурата и над 120 случая на придобиване на българско поданство от китайци и руснаци, върша допълнение и адресирам сигнал до основния прокурор по отношение на изявление на правосъдния министър Надежда Йорданова. Вчера в предаването " Лице в лице “ по bTV е оповестила, че адвокатски адвокатски фирми близки до Движение за права и свободи са имали присъединяване при придобиване на българско поданство, съобщи Хамид Хамид.

Той добави, че никой от Движение за права и свободи няма връзка със " златните паспорти “, нито пък има такава адвокатска фирма.

Настояваме прокуратурата да разпита министър Йорданова, тъй като очевидно тя има информация, която е от голяма важност по инспекцията за " златните паспорти “.  Нека да я даде на органите. Ако това е опит за отклонение на публичното мнение от цялостната инспекция, която желае Движение за права и свободи, то този номер няма да мине. Управляващите настойчиво бягат от тази инспекции и подават в публичното пространство всевъзможни сходни димки. Няма да позволим лакеите на олигарха Прокопиев да вършат гнусни клевети във връзка с Движение за права и свободи, сподели още Хамид.

Мустафа Карадайъ и Хамид Хамид опазиха депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски във връзка поръчката на министър Асен Василев още веднъж да провокира данъчни проверки на Пеевски.

От Движение за права и свободи даже напомнят отговор на премиера Кирил Петков, като длъжностен министър на стопанската система, че не са открити връзки на Пеевски с ББР.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР