ДПС откри тази вечер предизборната си кампания във Видин -

...
ДПС откри тази вечер предизборната си кампания във Видин -
Коментари Харесай

„Ключът за решаването на всички проблеми е в ДПС“: Движението откри кампанията си

ДПС откри довечера предизборната си акция във Видин - в залата на Драматичния спектакъл. Дунавският град е първата спирка, откъдето потегля Централният избирателен лъч на партията в изборната акция. Това сподели пред гласоподавателите лидерът на листата на Движението в 5-МИР Видин Станислав Анастасов, който е заместник-председател на партията, народен представител в пет Народни събрания и някогашен министър на околната среда и водите, съобщи Българска телеграфна агенция. 

" Жребият в ЦИК отреди на Движение за права и свободи първото място в тези избори. Гласувайте за Движение за права и свободи с номер 1 ", прикани гласоподавателите водачът на партията Мустафа Карадайъ. Той добави, че „ без Движение за права и свободи не може да се направи устойчиво държавно управление “. Затова и всички би трябвало да „ гласуваме за Движение за права и свободи, тъй като експертизата е в Движение за права и свободи, опитът е в Движение за права и свободи и ключът за решение на всички проблеми в страната е в Движение за права и свободи “. 

Във Видин дойде белият рейс на Движение за права и свободи, който от дунавския град потегля на огромната си обиколка в страната за парламентарните избори. Той е брандиран с мотото на Движението за акцията - " С Движение за права и свободи сигурност и непоклатимост ", и с номера на партията в бюлетината - № 1.

С него дойдоха, с цел да показват видинската листа управлението на партията, евродепутатът Илхан Кючук, президент на Алианса на либералите и демократите в Европа (АЛДЕ), кандидатдепутати издигнати в разнообразни изборни региони в страната.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР