ДПС от 30 години винаги е заставала на най-близки позиции

...
ДПС от 30 години винаги е заставала на най-близки позиции
Коментари Харесай

Стойчев:ДПС има най-смислена икономическа програма

ДПС от 30 години постоянно е заставала на най-близки позиции до бизнеса. Движението постоянно е имало най-смислена икономическа стратегия. Това съобщи пред БНР Кънчо Стойчев от Асоциацията на работодателските организации, която стартира осъществяване на срещи с политическите обединения, имащи действителен късмет за идващия парламент. Стойчев е ръководител на УС на Съюз „ Произведено в България ”.

" Трудно ще се сформира държавно управление, само че ще се сформира и няма да вървим повторно на избор за Народно събрание тази година. Очаквам да бъде държавно управление с по-къс небосвод ", разяснява идните избори социологът.

„ Не е правилно, че страната не се развива, развива се! Но казусът на България е, че не се развива с нужния ритъм. Той би трябвало да бъде доста интензивен. ", сподели още Стойчев. По думите му рейтинговите организации не вършат ранглиста на развиването на страните, а показват рисковете: " С трите ВВВ, които получаваме сега, ние сме надалеч от А-тата. Няма развита западна народна власт, чийто рейтинг да не стартира с А. Много добре е, че качихме едно ходило с трите В с позитивната наклонност, само че това не пояснява темпа на развиване. Темпът, който бележим в последните години - към 3%, ни обрича на в допълнение закъснение ".

Кънчо Стойчев беше безапелационен, че е допустимо да се случи 5-6% растеж: " За да се случи това, ръководещите би трябвало да чуят работодателите и да поемат ангажимент.... Работодателските организации сме на мнение, че изискванията за правене на бизнес в страната освен не са положителни, само че те се утежняват. Всички сме с публична и ясна неудовлетворена позиция, че не се случва електронното държавно управление и настояваме това да стане ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР