ДПС много сериозно работи за програма за ускорено догонващо развитие

...
ДПС много сериозно работи за програма за ускорено догонващо развитие
Коментари Харесай

Карадайъ: Лидери като Доган веднъж на 100 г. се раждат

ДПС доста съществено работи за стратегия за ускорено догонващо развиване на страната. Това е нашият апел към систематичните партии - да създадем нужното и нужното за ускореното догонващо развиване на страната. Това съобщи водачът Мустафа Карадайъ в коментар на словото на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган на коледния ваучър на партията късно в четвъртък.

Карадайъ изясни, че всяка година думите на господин Доган се чакат от всички и се проучват дълго.

Личности и водачи като господин Доган на 100 година един път се раждат. Ние като страна имаме потребност от такива водачи, сподели Карадайъ.

Говорили сме и приказваме за предварителни избори, само че несъмнено помните, че в наши заявления сме казвали: И какво от това? А продължението е било систематичните и национално-отговорните партии да си свършат работата, добави водачът на Движение за права и свободи. И изясни, че занапред предстоят анализите на обстановката.

Нужно е да дадем своя принос и дан в поддръжка на страната, държавността и на жителите отговори Карадайъ на въпрос дали Движение за права и свободи ще помогне на ръководещите да не стигат до вътрешна имплозия, както прикани Доган.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР