Дойдох в Сопот да подкрепя Станислав Стоенчев и екипа му.

...
Дойдох в Сопот да подкрепя Станислав Стоенчев и екипа му.
Коментари Харесай

Нинова в Сопот: Не ви излъгахме и не влязохме в безпринципни сглобки. Ние сме алтернативата

„ Дойдох в Сопот да поддържа Станислав Стоенчев и екипа му. Познавам го като доста порядъчен, претенциозен и виновен. Разчитам на него освен тъй като е млад и деятелен, а тъй като има позиции, показва ги със самочувствие и ги отстоява. Днес имаме потребност от такива хора. ” Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Сопот на откриването на предизборната акция на Станислав Стоенчев за кмет на общината.
„ Познавам го и като преподавател – може би най-ценното му качество. Видях по какъв начин се отнасят неговите възпитаници към него – толкоз топло и признателно, с любов го гледаха, че аз за следващ път се уверих, че той е стойностен човек и е подготвен да се раздаде, изключително за децата – нашето бъдеще. Такъв човек може също толкоз гриживен към общината и съгражданите си и аз съм уверена, че той ще бъде подобен ”, сподели още тя.
Пред жителите на Сопот Нинова съобщи, че Българска социалистическа партия е останала единствената кардинална и поредна в битката си за добруването на българския народ. „ Моделът на ръководство на ГЕРБ в последите повече от 12 години остава съществена цел за смяна. Този модел мина и към общините – сътвориха се феодални имения и цели структури за напън върху хората. Това би трябвало да се промени. Ние имаме опит и младост, съчетани с обща цел – за положителното на България и на жителите на всяка община ”, безапелационна бе Корнелия Нинова.
По думите на водача на Българска социалистическа партия, България не е единствено София. “Във всяка община хората живеят с техните проблеми. Нашата цел е водната инфраструктура, пътната инфрастурктура и междуселските пътища, общинските предприятия да извършват повече услуги. За нас постоянно е била цел дребните общински лечебни заведения да бъдат оздравени и да действат. Не бива да закриваме нито едно учебно заведение в България. Демогарфският проблем стои над всичко, тъй като народ няма ли, деца няма ли, бъдеще няма ли – няма никакво значение ”, изясни Нинова.
„ Подкрепете тези, които не са ви лъгали и не са ви подвеждали. Ние сме такива. Нито един път не отстъпихме от нашите позиции и не се полакомихме да влезем в безпринципни сделки и сглобки. Днес, почтени и открити, заставаме да търсим вашата поддръжка, с цел да продължим дружно за положителното на България, за положителното на българския народ, за положителното на община Сопот и на всеки един от вас ”, прикани Корнелия Нинова.
„ Сигурни сме, че на тези избори ще победи истината, компетентността и честността. Ще отговорим на високите публични условия за европейско развиване и добър витален стандарт ”, съобщи претендентът за кмет Станислав Стоенчев.
Пред жителите на Сопот той открои част от целите си, измежду които повече пари за хората и общината, вложения и развиване на бизнеса, реализиране на финансова непоклатимост, създаване и поддържане на инфрастурктурата и екологичната среда, налично и качествено образвование и опазване на здравето, стимулиране на туризма, културата и спорта, ефикасни обществени услуги и сигурност за хората, недопускане на корупционни практики и непоколебим надзор върху ефикасното разходване на обществените средства. „ Бъдете с нас, ние сме за вас ”, прикани Стоенчев, който е с номер 69 за кмет на Община Сопот.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР