Дойде края на перфектната фигура на Камелия, която тя поддържаше

...
Дойде края на перфектната фигура на Камелия, която тя поддържаше
Коментари Харесай

Камелия не може да свали 10 кила

Дойде края на съвършената фигура на Камелия, която тя поддържаше със специфични хранителни режимиq iucmr m,f[eow,r и йога. От предходната година, откакто животът спря поради коронакризата, фолкаджийката наля десети кила върху снагата си, които не може да смъкна. Снимките, които качва в инстаграм, са усърдно обработени, само че на клипчетата на свои почитатели по време на участията й новата фигура лъсва безпощадно.

За разлика от преди, през днешния ден Камелия пее съществено облечена и наложително с връхна дреха в клубовете. Дойде завършек на късите поли и потничетата, които Камелия размени с дълга черна жилетка или бяло яке, с което най-често излиза по присъединяване, видя първи Hotnews.bg. Певицата към този момент е единствено в панталони, освен това с подобаваща кройка, която да скрие наедрелите й бедра.

Предпочитан от нея бил бял, който е къчетание сред панталон и дълга пола и който сполучливо крие коремчето й. След издънката със снимката(на челно място ), на което то лъсна безпощадно, Камелия спря с прилепналите облекла.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР