Дойде човек да ме предупреди, не му повярвах, но виждам

...
Дойде човек да ме предупреди, не му повярвах, но виждам
Коментари Харесай

Един всемогъщ = куп протести

Дойде човек да ме предизвести, не му повярвах, само че виждам по какъв начин брилянтно бродират до момента в който ние се трудим, до момента в който оправяме Варна, до момента в който оправяме шума и какво ли не. Те си бродират и подправените вести си ги пускат и си ги изговарят. Това са точните думи на премиера Бойко Борисов по отношение на обстановката в страната, откакто ГЕРБ сезира прокуратурата за Ценков камък.
Коментар на редактора
В България непрестанно има митинги и то за най-различни неща – като се почне от градеж на небостъргачи, минем през митинги поради повишаване на водата - в Клисура, поради инспекции в Слънчев бряг, водени от вицепремиер. И всичко това е реалност, тъй като България от дълго време се трансформира в one man show.
Не е инцидентно, че при всеки митинг името на Бойко Борисов неизбежно се появява – дали с цел да оказва помощ, дали тъй като е съдействал за някоя скотщина, дали тъй като е непосредствено отговорен в съзнанието на обезверените хора, излезли на улицата просто тъй като другояче никой не им обръща внимание.
Тази заран Валери Симеонов изясни за какво се е наложило да се прави на контрольор в Слънчев бряг – законът не разрешавал на институциите да приложат крайни ограничения, а и инспекторите от Национална агенция за приходите доста ги притискали. Интересно кой ги кове тези закони? Валери Симеонов допреди няколко месеца какъв беше? Чия задача е законите да са недвусмислени и да няма „ вратички`?
Оправданията на ръководещите, че някой им мъти водата, тъй като те са се захванали с велики каузи, от ден на ден омръзват на хората. Недоволство в България има – и то съществено, тъй като години наред съответните властимащи гледаха да крадат необмислено и не правеха нищо друго, без да мислят, че по този метод ще пристигна моментът, когато няма да има какво да се краде. И този миг наподобява наближава – колкото по-малко остава за крадене, толкоз по-жестока е борбата кой ще го открадне. А това притиска неимоверно хората и те не устоят – започнаха да излизат на улицата.
За край една задачка за " стабилната коалиция " - в случай че в България имаше толкоз доста удовлетворени от обстановката, дали щеше да е толкоз елементарно който и да е да ги изкара на улицата?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР