Дойчин Ангелов е назначен за изпълнителен директор на Летище Пловдив.

...
Дойчин Ангелов е назначен за изпълнителен директор на Летище Пловдив.
Коментари Харесай

Летище Пловдив има нов изпълнителен директор

Дойчин Ангелов е назначен за изпълнителен шеф на Летище Пловдив. Това се случи след продобиване на конкурс за поста в Министерство на превоза и известията. До момента той заемаше поста на ръководител на Съвета на шефовете на летище Пловдив. На негово място е назначен финансистът Тодор Шопов. Досегашният шеф на аеропорта Красимир Пешев става член на Съвета на шефовете с решение на транспортния министър. Официално новият изпълнителен шеф е вписан в комерсиалния указател на Агенцията по вписванията.  
Прочетете още
Дойчин Ангелов работи на Летище Пловдив от 1994 до 2013 година. 14 години е началник промяна в координационния център, на който става и шеф. От октомври 2009 до септември 2013 година е изпълнителен шеф. По негова концепция е основан Фонд за развиване на летище Пловдив – Южната врата на България. 

„ Амбицията ни е да усилваме броя на полетите и да развиваме летище Пловдив “, съобщи новият изпълнителен шеф Дойчин Ангелов.

Той благодари за работата на досегашния шеф Красимир Пешев, който остава в Съвета на шефовете и регистрира като позитивен обстоятелството, че досегашното управление продължава да работи в същия състав. 

„ Това е гаранция, че по главните цели за развиване на летището, ще продължи същата политика. “, сподели още Ангелов. 

През зимния сезон се извършват по пет чартърни полета на седмица от Анталия до Пловдив. Друга добра вест е възобновяване на постоянната авиолиния Тел Авив-Пловдив, обслужвана от авиокомпания Akria. Изключителен интерес има и към чартърните полети с авиокомпания  JET2 от Белфаст до Пловдив. 

По проект идват и доста британски туристи с новата авиолиния от Манчестър. Продължават и полетите до Лондон, обслужвани от Ryanair и Wizzair, като приблизително на седмица се извършват по 11 полета до британската столица. Броят на полетите за последната една година е сензитивно повишен, като сега Фондът за развиване на летище Пловдив договаря за откриване на нови линии до градове в Германия и атрактивни дестинации до Италия и Испания. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР