Доволна съм от срещата, която проведохме в рамките на голямата

...
Доволна съм от срещата, която проведохме в рамките на голямата
Коментари Харесай

Менда Стоянова за скандалите при патриотите: Сидеров пресоли манджата

Доволна съм от срещата, която организирахме в границите на огромната коалиция, когато се стартират диалозите от рано, доста по-лесно се схваща концепцията на един или различен и да излезем с консенсус, с цел да не го вършим пред медиите. Това сподели ръководителят на комисията по бюджет и финанси Менда Стоянова по.

На този стадий ръководството не е застрашено, поради свадите при Обединените патриоти, само че Менда Стоянова изрази отрицание към метода, по който се комуникира. „Мисля, че господин Сидеров пресоли малко манджата, само че той по този начин е по-емоционален и постоянно реагира“, каза тя.

„Аз не считам, че политиката на държавното управление и политиката на Народното събрание са в тази посока. Ние сме провели редица законопроекти, държавното управление е приело редица поднормативни актове за понижаване на административната тежест, за основаване на по-добри условия за българския бизнес, за все по-голямо внимание към образованието и квалификацията на младите и по-възрастните хора. Реалните дейности не приказват за „убиване на бизнеса“, разяснява Стоянова.

Според нея Народното събрание би трябвало да одобри ветото на президента Радев на Закона за приватизацията, което през днешния ден о от икономическата комисия.

Тя сподели, че няма безапелационни данни, че нагреваемите цигари са по-малко нездравословни.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР