Доволен съм, че постигнахме победа и чиста мрежа. Този път

...
Доволен съм, че постигнахме победа и чиста мрежа. Този път
Коментари Харесай

Генчев: Чакахме петима, но двама вече ни отказаха

„ Доволен съм, че постигнахме победа и чиста мрежа. Този път организацията ни в отбрана беше по-добра по отношение на първия мач. Все отново, би трябвало да имаме поради и тима, с който играхме с - дилетант в Първа лига на Румъния и не би трябвало да е мерило за нас. “

Това сподели треньорът на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев след първата си победа отпред на отбора, пристигнала след 2:0 над Политехника Яш в контрола, играна в Банско.

„ Създадохме 5 чисти положения през първото полувреме, само че реализирахме единствено едно - очевидно би трябвало да хвърлим много старания в тази тенденция “, уточни новият ментор на „ канарчетата “.

„ Направихме добър лагер в последните 7 дни, тъй като първоначално не бяхме в цялостен състав. Това, което ми се искаше на мен, не успяхме да го свършим изцяло, тъй като бяхме дребна група и нямаше по какъв начин да за огромни неща от играта. Радващото за мен е, че футболистите се пробват да съблюдават тактическата дисциплинираност, само че не постоянно се получават нещата. Предстои ни хубава контрола с Арис, която ще покаже какво ни е равнището сега. Сега не сме даже на 50% от това, което желая. Трябва да наваксаме до началото на шампионата “, уточни той, а след това разяснява лятната селекция на Ботев.

„ През тази седмица чаках петима нови футболисти. За страдание 2-ма от тях отхвърлиха, уповавам се диалозите с другите трима да приключат сполучливо. Видно е, че във всяка една линия имаме потребност от нови попълнения, изключително в отбрана. Не вземе ли тези футболисти, ще ни бъде мъчно да намерим нови. Няколко български футболисти ни отхвърлиха, очевидно имат по- положителни предложения. Към днешна дата не са подписали с никой, само че не одобриха офертите ни. Има възможност двама наши играчи да бъдат продадени, само че все още няма нищо несъмнено, по тази причина както видяхте използвах всичките си играчи. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР