Доверието на гражданите към парламента е изключително сринато. Това видно

...
Доверието на гражданите към парламента е изключително сринато. Това видно
Коментари Харесай

Петър Петров: : Доверието на гражданите към парламента е сринато


Доверието на жителите към Народното събрание е извънредно сринато. Това видно и от ниската изборна интензивност. Това сподели в студиото на „ Здравей, България ” Петър Петров от „ Възраждане ”.

„ Трябва да променим това, в това число като изберем ръководител, който да направи всичко допустимо да възвърне директната връзка сред Народното събрание и обществото. Трябва да издигнем кандидатура, на която всички парламентарни групи да гласоподават доверие ”, сподели той.

На въпрос за какво „ Възраждане ” са сменили претендента за ръководител на Народното събрание, Петров съобщи следното: „ На първо място виждаме динамичността в тези два дни. Искаме да предложим нетолкова ярка политическа фигура и не е част от управлението на партията. Фигура, която би могла да сплоти повече парламентарни групи. До момента има импортирани 24 законопроекта, би трябвало да ги разгледаме. Може да издигнем и друга кандидатура. „ Възраждане ” в никакъв случай няма да излезе от зала ”.

Според него, в случай че Народното събрание проработи, евентуално това ще е за към 2 месеца.

„ За този интервал може да се образуват непрекъснати комисии, които да излязат с отчети на съответните законопроекти, в това число и проектобюджета. Не желаеме да саботираме парите на страната. Все отново сме определени от 250 000 души, с цел да свършим нещо в това Народно събрание. Когато отидем на избори към 15 март, тогава да можем да увеличим своя резултат и да вървим към независимо ръководство ”, заключи депутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР