Доверието е базово за всяка връзка или брак. Без доверие

...
Доверието е базово за всяка връзка или брак. Без доверие
Коментари Харесай

Ето 5 вида доверие, важни за връзките и брака

Доверието е базово за всяка връзка или брак. Без доверие връзките постепенно, само че несъмнено се отравят, скапват, разпадат се, а даже се нанасят и дълбоки психически вреди на всеки от сътрудниците. Повечето двойки считат, че доверието се свежда единствено до половото доверие, т.е. до това да вярвате, че сътрудникът ви няма да ви изневери. Но доверието е нещо доста повече от това да знаеш или да си сигурен, че половинката ти няма да ти изневери.
Силните връзки и бракове се базират на пет характерни типа доверие, съгласно yourtango.com. Те имат мощно въздействие върху връзките и са основа за това тя да продължи да съществува щастливо задълго.

1. Доверие, че ще бъдете полово правилни един на различен.
Няма по какъв начин изневярата да не се намеси тук. Разбира се, че половото доверие е доста значимо за здравината и пълноценността на връзките. Ако сте с човек, който подозирате непрекъснато, това ще загнезди у вас дълбоки подозрение във всичко, което прави или споделя той/ тя. Ако си вярвате, че и двамата спазвате уговорката си в съкровен смисъл, това е база за основаване на чувство за успокоение и честност, които са извънредно значими за всяка връзка или брак.

2. Доверие, че няма да си навредите, да се нараните, отхвърлите или контролирате.
Доверието процъфтява в условия на чувство за сигурност и най-много сигурност. Безопасността не се отнася единствено до физическото чувство за сигурност, само че и за психическото. Ако сте спокойни, че сътрудникът ви няма да ви слага в условия на боязън от вербално принуждение, пасивно-агресивни подходи в връзката, практикуване на надзор, това носи чувство за сигурност. Връзката ви е мощна и основана на доверие, в случай че сте спокойни за тези неща.

3. Доверие, че се обичате без скрити претекстове и без условия.
Връзката или бракът ви са доста мощни, в случай че с колегата си се обичате поради самите вас, а не поради скрити претекстове или подбуди. Ако не се пробвате да се променяте непрестанно, не се критикувате при всяко деяние, не се пробвате да изкорените привички, които не харесвате, това е знак, че се обичате абсолютно.

4. Доверие, че няма да си обърнете тил при спорове, различия.
Гневът може да бъде доста неприятен консултант в връзките. Понякога е доста мъчно да го овладеете. Той може да ви накара да действате нерационално, нападателно или отбранително, да кажете неща, за които ще съжалявате. Ако връзката ви е лишена от терзания по отношение на пораждане на спорове, тъй като умеете да ги разрешавате дипломатично, доверието сред вас е на високо равнище.

5. Доверие, че ще извършите връзката или брака си приоритет.
Когато сте си дали обещание да се обичате вечно при всички условия и провокации, само че в същото време изпълнявате тези обещания, те не са празни думи. Много сътрудници престъпват обещанията си и бързо не помнят в какво са се врекли. Доверието, че ще извършите брака и връзката си приоритет е мощна основа за развиването на любовта ви. Важно е да не се приемате за даденост и да не забравяте, че за хармонията във връзката би трябвало да се поставя усърдие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР