Доведеният брат на лидера на КНДР Ким Чен Нам, който

...
Доведеният брат на лидера на КНДР Ким Чен Нам, който
Коментари Харесай

Разкриха важна информация за убития брат на Ким Чен Ун

Доведеният брат на водача на КНДР Ким Чен Нам, който бе погубен през 2017 година в малайзийско летище, е бил осведомител на Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати и се е срещал няколко пъти с негови сътрудници, оповестява Wall Street Journal, представен от Блиц.

``
реклама

Между Централно разузнавателно управление на САЩ и господин Ким е имало връзка, оповестява вестникът, базирайки се на своя източник.

Според информацията, Ким Чен Нам е отишъл в Малайзия през февруари 2017 година, с цел да се срещне с лицето за контакт от Централно разузнавателно управление на САЩ. Той също по този начин прекарал няколко дни в курорта Лангкави, където се срещнал с неидентифициран мъж от корейско-американски генезис, за което полицията заяви по време на процеса за убийството на брата на Ким Чен Ун.

Редица някогашни американски чиновници обявиха, че " Ким Чен Нам, който живеел най-вече в китайския анклав Макао, съвсем сигурно е контактувал със службите за сигурност на други страни, изключително тази на Китай ", отбелязва изданието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР