Доц. Момчил ДойчевТретият мандат за съставяне не редовно правителство очаквано

...
Доц. Момчил ДойчевТретият мандат за съставяне не редовно правителство очаквано
Коментари Харесай

Да нарушим сценария на прокремълската олигархия

Доц. Момчил Дойчев

Третият мандат за сформиране не постоянно държавно управление предстоящо бе връчен още веднъж на Българска социалистическа партия – за трети следващ път и с реалистичното очакване той да бъде провален. И по този начин да продължи безсрочното президентско ръководство на България под диктата на Кремълския терористичен режим. Това е сюжетът на посткомунистическата прокремълска олигархия - без капка подозрение. България  я чака

пълзяща реституция на авторитаризма и лявото мафиотско задкулисие

Очаква я връщане под цялостния политически надзор на путинския фашистки режим.  От 2013 година този режим води пълномащабна, въпреки и невидима хибридна война срещу България – благодарение на поредност от нови политически планове, с медиите под цялостен олигархичен надзор, с въздействието си върху изпълнителната, законодателната и правосъдната власт, с контрола си над силовите, правоохранителни и енергийни институции, с многочислените си сътрудници, ситуирани по вертикала на цялата държавна администрация.

И всички, които схващат какво става гледат безпомощно на този мафиотски план. 

Защо?

Защото мислим институционално и в границите на закона. По този метод съблюдаваме разпоредбите на тези, които ежедневно нарушават законите на страната – без никакви последици. 
Добре, щом е по този начин, щом сте оповестили война на българската гласност и очаквате тя да одобри безгласно вашия мафиотски план и вашите правила, ние може да ви предложим решение на основаната съзнателно от вас парламентарна и политическа рецесия в границите на закона.

Вашата съществена партия – гръбнак на посткомунистическата милиционерска олигархия дано предложи държавно управление – каквото и да е то, колкото и скандално да е – отпред с Корнелия Нинова и с членове всички комунистически нарушители, които вместо да са в пандиза от четвърт век насам, са по върховете на подмолната и изпълнителната власт.

Хубаво – ние от демократичната общественост ще гласуваме за това мафиотско проруско държавно управление. Напук на вас и вашите кремълски настойници.

Хайде да забележим какво ще стане!

А на първия месец, на първата седмица, на първия ден от неговото ръководство ще му желаяме оставката. И ще я приемем, тъй като имаме не нормално, а квалифицирано проевропейско и продемократично болшинство в този парламент.

И по този начин още веднъж ще се завърти рулетката на предоставяне на мандати за сформиране на постоянно държавно управление – първо на ГЕРБ, след това на Политическа партия. И дано още веднъж вашият президент и кремълски резидент при третия мандат още веднъж, за четвърти следващ път даде мандат на Българска социалистическа партия да сформира държавно управление!

Но може преди този момент проевропейското квалифицирано болшинство да предложи - за какво не  още с първия даден, мандат на постоянно проевропейско държавно управление, което да може да бъде подкрепено и от ГЕРБ, и от Политическа партия, и от Движение за права и свободи, И от Демократична България и дори от пропрезидентския Възход!

И то да бъде гласувано сполучливо. И то да стартира с промени в противоположна на вашия евразийски план посока! И да бъде сполучливо, дори да изкара цялостен мандат!

Защо да не си помечтаем, че на демократичните сили най-сетне им е пристигнал мозъка в главата?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР