Доц. Хамза и актива на СДС проведоха срещи с актива

...
Доц. Хамза и актива на СДС проведоха срещи с актива
Коментари Харесай

Доц. Хамза и актива на СДС проведоха срещи в общините Вълчи дол, Ветрино и Суворово

Доц. Хамза и актива на Съюз на демократичните сили организираха срещи с актива на партията в общините  Вълчи дол, Ветрино и Суворово.

За мероприятието заяви претендентът за депутат доцент Медиха Хамза на страницата си в обществената мрежа Facebook.

Заедно с регионалния ръководител на СДС-Варна и зам.-кмет на община Провадия Коста Владимиров, регионалния секретар Юрий Колев и градския секретар на партията и зам.-кмет на регион " Приморски " Веселин Василев, бяха посетители на локалното футболно дерби сред тимовете на ФК " Вихър " -Вълчи дол и ФК " Устрем " -с.Караманите.

Ето какво написа на страницата си претендентът за народен представител от листата на обединението ГЕРБ-СДС:
" Срещите ни с актива на Съюз на демократичните сили в региона не престават с посещаване в общините Суворово, Вълчи дол и Ветрино през вчерашния ден. Там бяхме посрещнати от Сийка Михалева, общински консултант от Съюз на демократичните сили във Вълчидолския общински съвет. Сийка Михалева показа за квалифицирано предложение на Съюз на демократичните сили в локалния парламент, касаещо възобновяване на разсадниците към Държавните Лесничейства. Според нея би трябвало да се стартира всеобщо залесяване на гори в горския фонд в горите към Вълчи дол. След като поговорихме за рецесиите и потребността от трайно и устойчиво ръководство, дружно с регионалния ръководител на СДС-Варна Коста Владимиров, регионалния секретар Юрий Колев и градския секретар и зам.-кмет на регион " Приморски " Веселин Василев се отправихме към стадиона в община Вълчи дол, където се състоя среща сред тимовете на локалния ФК " Вихър " - Вълчи дол и ФК " Устрем " -с.Караманите На футболната среща, чийто дежурен пратеник бе Веселин Василев, момчетата се раздадоха изцяло, само че приключиха по спортсменски с еднакъв резултат 3:3. Спортът е значим освен за физическото развиване на младежите, само че и възпитава на самодисциплина. Нещо, от което от ден на ден и повече имаме потребност. "  
Доц. доктор инж.  е претендент на СДС  за депутат в обединението ГЕРБ-СДС номер 2 в бюлетината за 3 МИР-Варна.

Уважаван академични учител с 29 години професионален стаж.
Доктор, доцент по Електрически мрежи и системи. Има четиригодишен опит като заместник-декан на Електротехническия факултет в ТУ-Варна.
Автор на над 70 научни изявления и отчети пред реномирани конференции, както и на образователни управления и принадлежности.

Два мандата е общински консултант в Общинския съвет на Варна; през втория от мандатите е ръководител на непрекъснатата комисия „ Социални действия и жилищна политика “.

Има две деца.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР