Доц. д-р Джевдет Чакъров, народен представител на ДПС от област

...
Доц. д-р Джевдет Чакъров, народен представител на ДПС от област
Коментари Харесай

Джевдет Чакъров присъства на честването на 30-годишнината на Сдружението за култура и солидарност на Балканите в Истанбул

Доц. доктор Джевдет Чакъров, депутат на Движение за права и свободи от област Силистра и Сезгин Алиибрям, кмет на силистренското с. Ситово, участваха на честването на 30-годишнината на Сдружението за просвета и взаимност на Балканите в Истанбул.

Те бяха там по покана на организацията на изселниците.

Доц. доктор Чакъров акцентира ролята на изселниците като мост за развиването на добросъседските връзки сред България и Турция. Той съобщи специфични поздрави от Движението за права и свободи и неговия ръководител Мустафа Карадайъ и изрази признателност за присъединяване им в изборите и за демокрацията в България.

Доц. доктор Чакъров особено означи, че Турция е била единствената страна-член на НАТО, подкрепила преди време със закон участието на България в Северноатлантическия алианс и че този акт е бил сериозен тласък и поддръжка по пътя на страната ни към евроатлантическите структури.

Доц. Чакъров изрази още поддръжката на Движението за права и свободи и на неговите евродепутати към Турция по пътя й за участие в Европейския съюз и изрази убеденост, че тя ще извърши критериите за това.

Доц. доктор Чакъров пожела на всички здраве и разцвет и последващи срещи по празнични мотиви.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР