Доц. Атанас Мангъров няма да бъде кандидат за народен представител

...
Доц. Атанас Мангъров няма да бъде кандидат за народен представител
Коментари Харесай

Доц. Атанас Мантъров няма да е в кандадт-депутатските листи, обяви Румен Петков

Доц. Атанас Мангъров няма да бъде претендент за депутат на изборите на 11 април. 

Това разгласи ръководителят на АБВ Румен Петков на взаимна конференция на АБВ и Българска социалистическа партия. 

Доц. Мангъров ще взе участие в акцията, само че няма да е претендент за депутат. Аз съм казвал неведнъж - това е един извънредно честен и професионално квалифициран човек, който без съмнение е отстоявал неведнъж професионалното си схващане по доста чувствителни тематики за обществото, изясни Петков. 

На въпрос персонално ли е решението на Мангъров или Българска социалистическа партия не са се съгласили, той отвърна: " Не е редно да се приказва кой и кого желае и не желае. Доц. Мангъров взе участие доста интензивно в предната акция, решил е, че в този момент може да бъде потребен на идеята, която АБВ отстоява като неин покровител и участник в акцията без да бъде безусловно претендент за депутат. Мисля, че това прави присъединяване му още повече по-силно и същинско “, съобщи Петков.

Разчитаме доста на експертизата, която имат представителите на АБВ в общите ни листи, заяви секретарят на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Христо Проданов, който е лидер на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в 23 МИР.  Това е най-дългата листа в България и най-големият избирателен регион в България, където доктор Пламена Заячка е на трето място. Това е един сериозен сигнал към българското общество за това, че ние освен одобряваме насериозно политическите предложения на АБВ, само че и техният кадрови капацитет. Тоест разчитаме доста на експертизата, която имат представителите на АБВ в общите ни листи “, акцентира Проданов, представен от ОффНюз.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР