Досущ като във филм бе сватбата на 27-годишната Ирина Рупчева-Каламова

...
Досущ като във филм бе сватбата на 27-годишната Ирина Рупчева-Каламова
Коментари Харесай

Като звездите: Търновка и любимият й се ожениха на плажа на Малдивите

Досущ като във филм бе сватбата на 27-годишната Ирина Рупчева-Каламова от Велико Търново и нейния обичан 31-годишния Николай Каламов. Двамата се врекоха във безконечна честност на 31 май на плажа на Малдивите.

Бракосъчетанието било по залез слънце, без никакъв непотребен фон или сватбена декорация, на фона на красивата природа и единствен очевидец –океана, написа " Борба ".

Двамата влюбени повтаряли след длъжностното лице присъщите за острова брачни обети под съпровода на обичайната за района жива музика.

Всъщност това е втора женитба за младото семейство. Първата била на 12 май в Пловдив, откъдето е родом младоженецът. Избрали тази дата, тъй като това е рожденият ден на майката на Ирина и решили, че това е най-хубавият подарък, който могат да й поднесат. Тогава двойката събрала 165 души – родственици, другари и познати, пред които си споделили публично „ да”. Направили атрактивна сватбена фотосесия на стадион „ Локомотив”, защото Николай е върл почитател на тима.

Избрали да прекарат медения си месец на Малдивите и до момента в който разглеждали в интернет подобаващи хотели, попаднали на информация на бракосъчетания на плажа. Това била една от плануваните най-големите атракции за туристите, които допълнително случаи се оказват младоженци. Много им допаднала концепцията да се венчаят съгласно тамошните традиции и без доста да му мислят резервирали седем нощувки на острова. Церемонията приключила с фотосесия на плажа и вечеря под намерено небе.

Ирина и Николай са дружно от 2011 година. Запознали се в Пловдив, на рождения ден на младоженеца. Днес двойката има своя фамилна компания и счита да гради бъдещето си в Пловдив.

Много известни български двойки са се венчали на Малдивите. Сред казалите си „ да” в райското кътче са Николета Лозанова и Валери Божинов, Галин и Галена, футболистът Георги Иванов и жена му Диляна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР