Достигането до 500 мача за Манчестър Юнайтед е невероятно постижение,

...
Достигането до 500 мача за Манчестър Юнайтед е невероятно постижение,
Коментари Харесай

Де Хеа: 500 мача за Манчестър Юнайтед е невероятно постижение

Достигането до 500 мача за Манчестър Юнайтед е " необикновено " достижение, съобщи вратарят Давид Де Хеа преди дуела против Нюкасъл. Испанският национал ще бъде едвам 11-ият футболист в историята на " алените дяволи ", прекосяващ тази граница. 
 Манчестър Юнайтед си хареса вратаря на Бенфика Манчестър Юнайтед си хареса вратаря на Бенфика
31-годишният Де Хеа бе притеглен на " Олд Трафорд " от Атлетико Мадрид през 2011 и завоюва купа, Лига Европа, ФА Къп и Купа на Лигата. " Лудост е, че стигнах дотук. За мен това е особено достижение, само че несъмнено ще го оценя изцяло след края на кариерата ми. Може би чак тогава ще се замисля съществено върху въпроса, че съм изиграл повече от 500 мача за толкоз огромен клуб ", споделя той. 

" Гордея се с това достижение. Да стигнеш до Манчестър Юнайтед е пъклен мъчно единствено по себе си, а да натрупаш толкоз доста мачове е комплицирано за разбиране. Няма да преувелича като кажа, че това е необикновено достижение ". В " Клуб 500 " за Юнайтед са още някогашните съотборници на 31-годишния испанец Райън Гигс, Пол Скоулс и Уейн Рууни, както и легендите Боби Чарлтън, Бил Фолкс, Гари Невил, Алекс Степни, Тони Дън, Денис Ъруин и Джо Спенс. Степни е единственият вратар с повече мачове от Де Хеа с 539.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР