Достъпът на външни лица до болницата в Добрич ще е

...
Достъпът на външни лица до болницата в Добрич ще е
Коментари Харесай

Ограничават достъпа на външни лица в болницата в Добрич

Достъпът на външни лица до болничното заведение в Добрич ще е строго стеснен, същото ще важи и за Спешното поделение, оповестяват от лечебното заведение.
Целта е да се спре свободното влизане на външни лица, с цел да се ограничи разпространяването на инфекцията от Covid-19, сподели прокуристът доктор Георги Желязков. По думите му, предвид на обстановката, ограниченията са наложителни.
Нуждаещите се от обзор в Спешното поделение ще влизат единствено с един компаньон, с изключение на в случаите, в които се постанова те да са повече.
Близки на настанените за лекуване в болничното заведение ще имат достъп до постройката в границите на един час в денонощието.
Безразборното влизане на хора в болничното заведение бе една от рецензиите на здравния чинистър проф. Костадин Ангелов при визитата му в Добрич на 11 август. Беше взето и решение за освобождение на досегашния изпълнителен шеф доктор Светозар Байчев и за привикване на общо съобрание на болничното заведение., В акционерното сдружение 67 % има здравното министерство, а останалите се разпределят сред осемте общини в Добричка област.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР