Достъпът до 18 затвора във Франция е блокиран от надзиратели,

...
Достъпът до 18 затвора във Франция е блокиран от надзиратели,
Коментари Харесай

Френските надзиратели протестират заради нападение над техни колеги

Достъпът до 18 пандиза във Франция е блокиран от надзиратели, които стачкуват поради нападението над техни сътрудници от радикализиран пандизчия.

 © Reuters
Инцидентът стана в изправителното заведение в Алансон/Конде сюр Сарт, където през днешния ден защитата възпламени автомобилни гуми и палети. Там има 110 рискови пандизчии. Вчера един от тях рани с керамичен нож двама надзиратели и се барикадира с приятелката си в зоната за фамилни срещи. При последвалия взлом нападателят беше арестуван, а приятелката му почина.
 Радикализиран пандизчия рани двама надзиратели във Франция Радикализиран пандизчия рани двама надзиратели във Франция
Радикализиран пандизчия рани тежко двама надзиратели в затвор в Западна Франция. Нападателят е арестуван от силите на реда.

Оцелелият Михаел Шиоло е приел исляма през 2010. При разпита декларирал, че желал да отмъсти за ликвидирания нападател, който умъртви пет души на коледния пазар в Страсбург през декември.
 Петима души са арестувани за атентата в Страсбург от 11 декември Петима души са арестувани за атентата в Страсбург от 11 декември
Петима души са арестувани във Франция поради атентата в Страсбург от 11 декември. При нападението тогава починаха петима души.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР