Доста време се говореше за висналите печени чушки, които се

...
Доста време се говореше за висналите печени чушки, които се
Коментари Харесай

Уау: Славена Вътова смени "печените чушки" в пазвата си със сочни бомби!

Доста време се говореше за висналите " печени чушки ", които се мъдреха в пазвата на някогашната миска Славена Вътова и последната май я досрамя. Ами то си беше и за позор, поради обстоятелството, че още до момента в който беше жури на " България търси гений " тя обичаше да се демонстрира с огромни деколтета.

Основно предписание е обаче, че когато избираш сходен вид дреха, не е задоволително да подбереш единствено готин сутиен, само че и да имаш нещо в него. Предишният силикон на миската от дълго време беше наникъде и ревеше за промяна. Ето, че тя най-сетне се е решила.



Вътова се появи нова новеничка на светско празненство, където от първи взор се набива на очи " ремонтът " й. Славена освен си е повдигнала балконите, само че и ги е наляла с много по-голямо количество силикон отпреди. Явно е заложила на максимата - като ще е врана, дано да е рошава или като ще лягам под ножа, барем да е за размер.

" Разгеле, проумя и се погледна с съответни очи! Че то преди на какво приличаше - на смачкана скумрия. Като ги поставят тези силикони, ами то бива и да ги поддържат понякога ", разясняват консуматори в мрежите.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР