Доста вълнуващ е щандът на Citroën на Автомобилен Салон София

...
Доста вълнуващ е щандът на Citroën на Автомобилен Салон София
Коментари Харесай

Citroën на Автомобилен салон София 2019

Доста трогателен е щандът на Citroën на Автомобилен Салон София 2019, на който посетителите ще видят обновената моделна гама и новаторски технологии в годината на първото столетие на Citroën.

Щандът е въодушевен от концепцията на марката за актуален градски шоурум, La Maison Citroën, който припомня на удобна зона за живеене. Показани ще бъдат моделите от хармоничната актуализирана моделна гама на Citroën. Всички модели се отличават с дръзновен дизайн и извънреден комфорт, плод на 100-годишния опит в тази сфера. Citroën ще показва своята актуализирана, динамична, стилна и поредна моделна гама от 6 нови модела, стартирани от 2016 до през днешния ден.

Моделите, които оферират характерен дизайн и неповторим комфорт, плод на програмата Citroën Advanced Comfort, са отпред с новия флагмански кросоувър Citroën C5 Aircross, който през 2020 г ще предложи и хибридна версия. Citroën продължава продуктовата си атака с задачата до 2025 г всеки модел да има и електрическа версия.

Освен него ще бъдат изложени бестселърът C3, показан през ноември 2016 година, новият C4 Cactus, чийто продажби през 2018 са 33% по-високи спрямо тези на предшественика му, първият кросоувър в гамата C3 Aircross, новият Berlingo, притежател на влиятелните награди Best Buy Car of Europe 2019 на Auto Best и International Van of the Year 2019 надлежно за пътническата и товарната версия. Най-големият експонат на щанда на марката ще бъде пътническият миниван SpaceTourer Business Lounge, който се предлага в три дължини и е отличен избор за фамилии, за споделени пътувания и за хора, работещи в областта на транспортните услуги.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР