Доста от пробите на симптомни хора, които назначих вчера, са

...
Доста от пробите на симптомни хора, които назначих вчера, са
Коментари Харесай

Д-р Миндов: Доста от пробите на симптомни хора са отрицателни. Не мога да разбера какво се случва |

Доста от пробите на симптомни хора, които назначих през вчерашния ден, са негативни, не мога да схвана какво се случва. При други вируси обаче признаците отшумяват след 1-2 дни, а тук протрахират и към третия ден, даже и при първи негативен тест, тогава излизат позитивните проби.

Това разяснява ръководителят на софийското съдружие на общопрактикуващите лекари доктор Георги Миндов в утринния блок на bTV.

Той подчертава какъв брой е значимо да не се позволява препълването на лечебните заведения, като по думите на негови сътрудници в границите на една седмица се употребяват тонове О2, които преди са употребявани в границите на месеци.

Към днешна дата персоналните лекари към момента не изписват безвъзмездни медикаменти за COVID-19, като през днешния ден следва среща по тематиката с НЗОК.

" Това обаче не са медикаменти за лекуване на COVID-19, а медикаменти за лекуване на затрудненията на COVID-19. За лек и сдържан ковид нито един от тези лекарства не може да се употребява ", изясни доктор Миндов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР