Доста му се понатрупа в личен план на Лиъм Хемсуърт,

...
Доста му се понатрупа в личен план на Лиъм Хемсуърт,
Коментари Харесай

Най-болезнените седмици в живота на Лиъм Хемсуърт

Доста му се понатрупа в персонален проект на Лиъм Хемсуърт , като последно знаем за раздялата му с Майли Сайръс.
 Майли Сайръс, Лиъм Хемсуърт и какво се случва с развода им
Какво взима Майли Сайръс от развода с Лиъм Хемсуърт

Определено не сме очаквали тъкмо това

Но това не е всичко. В изявление за Men`s Health Хемсуърт споделя за диетата си и за здравословните проблеми, които е имал поради нея.

Преди това обаче 30-годишният артист споделя, че е част от Холивуд откогато е на 19 години, когато напуща родната Австралия, и му лишава три месеца, с цел да си откри първата работа. Оттогава обаче е непрекъснато ангажиран.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Men's Health (@menshealthmag) на Апр 13, 2020 в 6:03 PDT

Последният план, в който се снима е, The Most Dangerous Game за Quibi и за него разкрива, че е бил огромно предизвикателство. В сериала Лиъм Хемсуърт играе мъж, който непринудено взе участие в игра, в която други хора могат да го " ловуват " в границите на 24 часа, с цел да завоюва пари.

Актьорът споделя, че по време на фотосите е тичал в действителност доста и непрекъснато е отнасял много пердах, което е било огромно предизвикателство за физиката му.
 Quibi, стартът на стрийминг платформата и по какъв начин разочарова някои хора
Как Quibi съумя да разочарова някои хора

Силен ли беше стартът на новата стрийминг платформа

Но се е справил, тъй като е трансформирал метода си на хранене. Най-малкият брат от рода Хемсуърт споделя, че предходната година е имал съществени здравословни проблеми поради метода си на хранене.

През февруари 2019 година артистът е почнал да се усеща летаргично и лекарите са разкрили, че има камъни в бъбреците. И идващите няколко седмици са били най-болезнените в живота му.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Men's Health (@menshealthmag) на Апр 13, 2020 в 7:58 PDT

По същото време е трябвало да участва на събития, които промотират кино лентата с негово присъединяване Isn`t It Romantic. В момента обаче всичко е наред.

Въпреки това Лиъм Хемсурът е трябвало да промени метода, по който се храни, тъй като в случай че не го направи, има 50% късмет още веднъж да изпита същите проблеми.

Четири години преди този момент Лиъм е бил веган и споделя, че се е чувствал доста добре, само че е допускал доста сериозна неточност. Казва, че в неговия случай камъните са били калциево-оксалатни, което се дължало на нараснал банкет на оксалат.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Liam Hemsworth (@liamhemsworth) на Апр 5, 2020 в 4:00 PDT

" Оксалатът е в огромни количества в зеленчуци като спанак, цвекло, картофи, както и в бадемите ", коментира артистът.

Всяка заран закуската на Хемсуърт е включвала пет шепи спанак, бадемово мляко, бадемово масло и веган протеин. " И това смятах за супер здравословно. "
 Extraction, Netflix, Крис Хемсуърт и филмов откъс на кино лентата за спасяването на отвлечено дете
Крис Хемсуърт избавя отвлечено дете

Трейлърът на Extraction е тук

В момента е преосмислил метода си на хранене и се усеща ужасно. Също по този начин взима студени вани след изтощителни тренировки, тъй като усеща, че по този начин тялото му се възвръща по-добре.

Казва и че доста обича брат си Крис и постоянно се допитва до него за препоръки. Двамата даже обмислят да вземат участие дружно в екшън комедия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР