Доста и големи проблеми имат да решават в Ботев преди

...
Доста и големи проблеми имат да решават в Ботев преди
Коментари Харесай

Големи проблеми в Ботев преди мача във Враца

Доста и огромни проблеми имат да вземат решение в Ботев преди гостуването във Враца, което е в четвъртък от 17.30 часа. Както е известно, наставникът Азрудин Валентич е под карантина след позитивен тест за ковид, и няма да може да води тима. Тандемът от школата Георги Онов и Милен Кунчев ще седи на пейката. Тактиката обаче ще бъде направена от Валентич. Наказани са таранът Атанас Илиев и халфът Димитър Тонев. И двамата са съществени фигури и тяхното неявяване е сериозен удар.

Надеждата е, че до мача ще е на линия Крис Добрев, който лекуваше травма. Твърдо навън остава Тодор Неделев. Нападателят Салиф Сисе и атакуващият полузащитник Мишел Еспиноса също са с COVID-19 и пропущат срещата с врачани. При отсъствието на Атанас Илиев офанзивата може да бъде поверена на Маркиньос. Мястото на Тонев в средата на терена се чака да заеме Славчо Шоколаров, който остана на пейката при нулевото тъждество с Етър преди паузата.

Датчаните Янсон може да заиграе в халфовата линия, а централен бранител да е Работов. По време на спирането в шампионата Ботев не съумя да изиграе нито една контрола. Беше планувана такава с Берое на 2 април, само че поради инфектираните бе отсрочена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР