Доскорошният защитник на Барселона Жерард Пике не остана длъжен на

...
Доскорошният защитник на Барселона Жерард Пике не остана длъжен на
Коментари Харесай

Пике отговори на Шакира след подигравателните ѝ сравнения

Доскорошният бранител на Барселона Жерард Пике не остана задължен на някогашната си брачна половинка Шакира и ѝ отговори на нападките в най-новия ѝ шлагер BZRP Music Session #53.
 Шакира атакува Пике в най-новата си ария: Ти замени Шакира атакува Пике в най-новата си ария: Ти замени " Ферари " за " Туинго ", " Ролекс " за " Касио "
Във въпросната ария колумбийската изпълнителка от самото начало засипва Пике с нападки за това, че я е изоставил поради студентката Клара Чиа Марти. В част от текста тя употребява съпоставения, определяйки себе си за “Ферари ” и “Ролекс ”, а новата половинка на някогашния футболист за “Туинго ” и “Касио ”.

Затова в снощното си лъчение в “Туич ”, в което Пике беше дружно с известния стриймър Ибай Янос, някогашния нападател Серхио Агуеро и известния публицист Жерард Ромеро, той реши да се появи точно с часовник “Касио ” на ръката си и разгласи: “Постигнахме съглашение с “Касио ” за спонсор на нашата Kings League. “Касио ” е превъзходен часовник, който устоя цялостен живот ”. Ромеро попита за какво от “Касио ” са се присъединили като спонсор, а Агуеро му отговори: “Заради песента на Шакира ”.

Въпросната Kings League е аматьорски футболен шампионат, проведен точно от Пике и Янос, в който взимат присъединяване 12 отбора, формирани от по 7 играчи. На един от тимовете - Kunisports, президент е Агуеро. Легендарният вратар Икер Касийяс пък е началник на 1K FC.

Пике също по този начин разгласи, че за идващия кръг на надпреварата ще се яви с “Туинго ” още веднъж поради песента на Шакира.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР