Доскорошният вратар на Арда Иван Караджов направи доста емоционално обръщение

...
Доскорошният вратар на Арда Иван Караджов направи доста емоционално обръщение
Коментари Харесай

Караджов със сълзи на очите: Исках за завърша кариерата си в Арда

Доскорошният вратар на Арда Иван Караджов направи много прочувствено послание малко откакто приключи своя контракт по взаимно единодушие с клуба. Караджов употребява клубния уебсайт с цел да доближат неговите думи до безусловно всички, с които е работил през последните четири години.

"Много ми е мъчно в този миг да събера мислите си, само че няма по какъв начин, ще го направя. На първо място желая да изкажа своята голяма признателност към някогашните шефове на клуба Стефан и Петър Пешеви, които ми подадоха ръка преди четири години, и ме поканиха да стана част от този тим. Искам да благодаря на всички сътрудници, с които бяхме един до друг през цялото това време. Заедно успяхме да изградим една къща, която нямаше основи, когато бяхме във „ В “ група, с цел да построим първокласен покрив – стигайки до присъединяване в евротурнитите. Огромна признателност към дамите, които се грижеха всичко за нас на стадиона да е на най-хубаво равнище, да ни е чисто и уютно, до последния човек от личния състав на „ АРЕНА АРДА “. За мен АРДА остава едно огромно семейство, а това, което направихме ще остане неповторим спомен в мен за цялостен живот. Искам да благодаря на всички треньори, с които работех през тези години, без които нямаше да реализираме тези триумфи.

За мен преломният миг всичко това да се случи, бе спечелването на Купата на Аматьорската лига. Това бе искрата, която възпламени Стефан и Петър Пешеви. Според мен в „ Б “ група ни бе най-трудно тъй като нямахме непрекъсната игра, само че в последна сметка спечелихме промоция за най-високото равнище на професионалния футбол в България. Там обаче, нямаше по какъв начин да се получи всичко без голямата поддръжка на господин Гайтански. Тук още веднъж желая да благодаря да Стефан и Петър Пешеви, които бяха до мен през тези години, и се надявам, че не съм ги разочаровал. Тези хора остават вечно в сърцето ми. Това, което направиха те, е нещо извънредно и ще се помни доста дълго. Също желая да изкажа голяма признателност и към кмета на гр. Кърджали доктор инж. Хасан Азис, който също има голяма заслуга за триумфите с помощта, която оказва към клуба.

Но, както се споделя, всяко нещо има своя край. Бях решил да приключа своята кариера в АРДА, само че за жалост това не се получи. Но най-важното е, че моето сърце остава на АРЕНА АРДА. Това, което се направи за стадиона, ще се помни дълго време. Дано цялата тази страст да продължи, тъй като хората в гр. Кърджали и района го заслужават. А тези хора остават мой другари за цялостен живот. Тук аз открих хора, които мога да нарека мой другари. Те бяха до мен във всеки един миг, без значение дали сме побеждавали или губили. Тези хора демонстрираха по какъв начин би трябвало да се държим един към различен. Наистина ще ми липсват. Атмосферата в клуба през последната една година и половина самоуверено мога да кажа, че е за образец във всички тимове в България. Ние успяхме да покажем по какъв начин могат да се случват нещата, когато на терена има най-вече млади български футболисти. Показахме, че има самун в младите гении носещи фланелката на АРДА. Дано всичко се надгражда, тъй като триумфите ще дойдат доста скоро още веднъж. Най-важното, което съумях да запазя през тези четири години е едно скъпоценно другарството, което е доста значимо в моя живот. Такива хора са необичайност в България.

Ръководители, треньори, сътрудници, почитатели, ПРИЯТЕЛИ. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!!!
Пожелавам Ви доста здраве и шанс през 2022г. “
ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ Върховен административен съд – ИВАН КАРАДЖОВ!!! "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР