Доскорошният наставник на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов гостува в От

...
Доскорошният наставник на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов гостува в От
Коментари Харесай

Лаптопа: Май не бих приел, ако ЦСКА ме потърси за старши треньор

Доскорошният ментор на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов гостува в " От дузпа в тъч " по Sportal TV . От няколко дни той е основен управител на " тигрите ", а на мястото му на пейката застана Росен Кирилов. Лаптопа призна, че по всяка възможност би дал негативен отговор на оферта от ЦСКА-София.

" Дали бих отишъл на " Българска войска ", в случай че хипотетично получа позвъняване оттова? Ако би трябвало да съм откровен, май не. Хората постоянно изхождат от това какъв брой пари ще вземат. Убеден съм, че бях най-нископлатеният треньор в " А " група. За мен парите имат значение, когато ги давам, когато ми излизат от ръката. Не мисля, че парите би трябвало да бъдат главният тласък за някого. Защо би трябвало човек да напусне мястото, където е благополучен, поради някакви хартийки. За да израсне едно дете крепко и възпитано, то би трябвало да бъде обгрижвано. Витоша ми е като дете, в действителност го обичам и в действителност желая да се развие. Не е от голяма важност дали ще изпаднем, значимо е да виждаш по какъв начин едни децата са излезли от твоя клуб и се развиват ", показа Лаптопа.
 Костадин Ангелов в @@@
" В Лудогорец няма слаби футболисти. В ЦСКА също са положителни, само че нямам пояснение какво им стана напролет и за какво спукаха гумите. Изиграха един мощен мач против Лудогорец, където не им доближи малко. Създаде се някакво напрежение вътре в тима, измежду почитателите, настрана упованията на управлението, и това повлия. Напрежението спъна тима. През есента ЦСКА беше над всички във физическо отношение. Когато играхме против тях, бяхме смазани. Моите момчета пристигнаха и ми споделиха, че в никакъв случай не са се чувствали толкоз незначителни на терена ", продължи експертът.

" Разликата сред " А " група и долните равнища е ужасяващо огромна. Това би трябвало да го знаят всички. Ако Ботев (Враца), Локомотив (София), Царско село или който и да е, си мислят, че в " А " група ще им се получат нещата, както в " Б " група, лъжат се. Ще го кажа по този начин: разликата сред първия от " В " група и първия от " Б " група не е толкоз огромна, колкото разликата сред първия от " Б " група и последните от " А " група ", сподели още Лаптопа в " От дузпа в тъч ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР