Доскорошният мениджър на Лийдс Джеси Марш няма да поеме Лестър,

...
Доскорошният мениджър на Лийдс Джеси Марш няма да поеме Лестър,
Коментари Харесай

Обрат: Джеси Марш няма да поеме Лестър

Доскорошният управител на Лийдс Джеси Марш няма да поеме Лестър, оповестяват британските медии.

В събота се появиха информации, че американският експерт е в напреднали договаряния с управлението на “лисиците ”. Сега обаче водещите медии на Острова са безапелационни, че договарянията сред двете страни са пропаднали и че Марш се е отдръпнал от конкуренцията за правоприемник на уволнения Брендън Роджърс. Според “Телеграф ” наставникът си трансформирал мнението след диалог със своя щаб след загубата на Лестър с 0:1 от Борнемут. 49-годишният треньор считал, че в случай че отборът изпадне в Чемпиъншип, на него щял да му бъде необходим различен вид управител, както и друг профил попълнения от тези, които американецът бил привикнал да притегля.

Предвид тази обстановка, локалната преса сочи трима претенденти за нов управител на Лестър - Дийн Смит, Мартин О’Нийл и Рафаел Бенитес. Отборът се намира на предпоследното 19-о място в класирането на Премиър лийг с едвам 25 точки, само че е единствено на две от избавителната 17-а позиция, на която към този момент е Евертън.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР