Доскорошният футболист на Барселона Мартин Брейтуейт упрекна клуба, че не

...
Доскорошният футболист на Барселона Мартин Брейтуейт упрекна клуба, че не
Коментари Харесай

Бивш играч на Барса упрекна клуба, че не се грижи за психическото здраве на футболистите

Доскорошният футболист на Барселона Мартин Брейтуейт укори клуба, че не мисли за психическото положение на играчите си. Нападателят остана отвън сметките на Чави Ернандес, като даже не беше картотекиран. Каталунците търсеха всевъзможни способи да го махнат от клуба, като в последна сметка договорът му беше преустановен и той мина в Еспаньол.

“Дали съм приемал това за тормоз? Истината е, че не знам. Но считам, че е значимо да мислиш и за психическото здраве на останалите хора. Така стоят нещата в този свят. За страдание, футболът е и бизнес ”, съобщи Брейтуейт пред “Екстра Бладет ” в родната си Дания.

“За доста неща мога единствено да се засмея, знаейки какво се случваше отвън нещата, които хората виждаха. Мисля, че опровергах много критици. Бях водещ голмайстор, преди да се контузя. После пък имаше треньорска промяна, а новият ментор (Чави - б.р.) искаше нещо друго и това е част от живота на един футболист. Чави не вярваше в моите качества и трябваше да си потегли. От дълго време знаех, че там към този момент не ме желаят ”, сподели още нападателят.
 Брейтуейт дебютира с надвит гол за първия триумф на Еспаньол Брейтуейт дебютира с надвит гол за първия триумф на Еспаньол
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР