Доскорошната съпруга на водещият на Панорама“ по БНТ Бойко Василев

...
Доскорошната съпруга на водещият на Панорама“ по БНТ Бойко Василев
Коментари Харесай

Жената на Бойко Василев – шефка в МС! Унизената съпруга и до днес крие развода си с мистър „Панорама“

Доскорошната брачна половинка на водещият на „ Панорама “ по Българска национална телевизия Бойко Василев се е облажила със сладостен пост, научи HotArena.

Начетената Адриана била шефка на държавната работа „ Обществени поръчки “. През нейния взор и утвърждение минавали всички значими покупко-продажби, които се реализират с европейски пари. Адриана работела там от няколко години и въпреки че от две е разведена с тв водещия, юристката се представяла с неговата фамилия и криела срамния си бракоразвод. Тя още била унизена от аферата му с негова колежка в малкия екран, която е с 12 години по-млада.

Независимо у кого е виновността, разводът им се подрежда измежду най-скандалните звездни разлъки у нас. Молбата пристигнала от Бойко, само че брачната половинка му му извивала по всякакъв начин ръцете и го държала напрегнат, с цел да може да излезе оптимално облагодетелствана от обстановката. Дори откакто заживели разграничени, бракът им траял  да важи, тъй като по думите на Василев с някогашната му не можело да се реализира консенсус. Двамата спорили за парцели и родителските права над единствения им наследник Васил, който съгласно майката поискал да остане при нея, написа „ Ретро “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР