Доскоро не изглежждаше, че отношенията им с Тита може да

...
Доскоро не изглежждаше, че отношенията им с Тита може да
Коментари Харесай

Гаджето на Тита изневерил с най-добрата ѝ приятелка

Доскоро не изглежждаше, че връзките им с Тита може да бъдат възобновени

Тита се върна при бившето си гадже ММА боеца Недко Николов. Това стана ясно от кадър в обществената мрежа от празненството във връзка рождения му ден. Певицата е с дълги руси коси и златиста пола и освен се снима с Недко и други посетители, а и пя на купона.

Тита и Недко имаха бурна връзка. След като се разделиха, певицата се появи с бинтовани пръсти на лявата ръка и незабавно плъзна мълва, че може да е вследствие на физически конфликт с ММА боеца. Впоследствие Недко отхвърли.

Тита претърпяла случай, който нямал общо с него. Всъщност певицата счупила не пръстите, а два от ноктите. Недко недоумяваше по какъв начин по този начин превързаните й пръсти са свързани с него.

Според осведомени същинската причина за края на връзките им е бруталната невярност от страна на юначагата. Той не спирал да кръшка на Тита, само че върхът на всичко бил, когато тя схванала, че спи с най-хубавата й другарка от ученическите години. Певицата получила безспорни доказателства за прелюбодействието на Недко и той в последна сметка си признал. Това обаче поставило завършек на връзката им, написа „ Уикенд “.

Доскоро не изглежждаше, че връзките им с Тита може да бъдат възобновени. Изпълнителката бе много засегната и се кълнеше, че няма да го огледа. Затова и появяването на певицата на рождения му ден бе огромна изненада.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР