Доскоро единственият начин да придадем малко настроение на скучната едноцветна

...
Доскоро единственият начин да придадем малко настроение на скучната едноцветна
Коментари Харесай

Стара чанта? Вече има нов начин да я преобразим

Доскоро единственият метод да придадем малко въодушевление на скучната едноцветна чанта, бе да завържем цветен шал към дръжката й.

Наистина обожаваме този трик и не считаме, че скоро модата му ще отмине, само че останахме прелестно сюрпризирани от хитрия метод на топмодела Кендал Дженър, с който тя безусловно преобрази своята чанта.

 Kendall Bag 2

Забелязахме старлетката да се се разхожда с именития модел на Balenciaga “City ” в сиво, към който обаче беше добавила забавен аксесоар, а точно дълга ръкохватка от черна кожа, украсена с червени букви. Въпросната ръкохватка в действителност съставлява колан за китара и с нея Кендал ловко придава повече рокенрол чувство към семплия си градски изискан.

Облечена със тънък дънки с прокъсани елементи и един от шлагерите на пролетта, а точно риза с голи плещи , Дженър за следващ път ни сподели, че нито една гореща тенденция не й е непозната. Визията й е по едно и също време бохо и духа на 70-те, а нещо ни подсказва, че коланите за китари, в композиция с чанти през рамо, ще са същински шлагер на идния фестивален сезон.

 Kendall style (1)
Блуза с голи плещи – 34,99 лева от H&M 

 Kendall style (2)

Скини дънки с дължина над глезена и прокъсани колене – 74,99 лева от H&M

 4

Кожен колан със златисти елементи Rebecca Minkoff, 95 $

 3

Колан с флорални претекстове TildeStraps, 65 $

 2

Колан с претекстове и капси Valentino, 1125 $

 1

Колан на реге райе Henry Heller, 46 $

Коланите за китари могат да се намерят в профилираните магазини, само че дизайнерите също са се погрижили да обезпечат стилни оферти. Ако на дъното на дрешника ви лежи от дълго време забравена чанта със обикновен дизайн, то сигурно е време да й вдъхнете нов живот с една такава забавна добавка.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР