Дошло е време да кажем СТИГА на корупцията, беззаконието и

...
Дошло е време да кажем СТИГА на корупцията, беззаконието и
Коментари Харесай

Местна коалиция „БАСТА” - с професионализъм и отговорност за благото на врачани

Дошло е време да кажем СТИГА на корупцията, беззаконието и властническото ръководство на община Враца. Местна коалиция „ БАСТА “ /ПП БАСТА, Политическа партия Движение за права и свободи, Политическа партия Национална движение „Симеон Втори", Политическа партия Политическо придвижване Социалдемократи/ се афишира за: безвъзмездни детски градини; анулация на синята зона; създаване на общински паркинги; развиване на кварталите и селата; понижаване на общинските налози и такси. На „ Местни избори `2019 г.” обединението се явява с цялостна кандидатска листа от 37 съветници – експерти с опит в разнообразни сфери, които имат познанията да създадат Враца по-добро място за живеене.
Водач на листата е Борислав Банчев – потвърден политик и в същото време човек от народа. Вече 20 години той е най-активния общински консултант, който неуморно и без срам разобличава лъжите на ръководещите. Врачани знаят по какъв начин да го намерят. Знаят и че офиса на Банчев е постоянно отворен за проблемите им, а решените с негова помощ са доста. Избраният от врачани общински консултант Борислав Банчев се бори за богатството на хората - бори се за по-ниски налози, такси и усложнения.
Част от екипа на БАСТА е Албена Каменова – потвърден публицист с над 16 години професионален опит в районни медии. Работата като кореспондент и редактор й е помогнала да придобие положителни организационни и информационни умения. Благодарение на ежедневните срещи и диалози с хора от разнообразни класи и обществени кръгове, Албена е осведомена с проблемите на врачани и знае какво би трябвало да се промени, с цел да живеят хората по-добре. Като общински консултант ще работи за облекчаване потребностите на жителите, опирайки се на изгодност, успеваемост, качество на обществените богатства и нововъведение.
Сред нежните остриета на МК”БАСТА” е и Соня Предоева – възпитател с повече от 30-годишен опит в областта на образованието. През по-голямата част от този интервал е работила като преподавател. С каквато и активност да се захване, Соня умее да сътвори съразмерен и в същото време виновен и работещ екип. Доказателство за професионализма й е заемането на разнообразни управнически позиции, измежду които заместник-директор на едно от най-големите учебни заведения във Враца. Соня Предоева е почтен, прям и кардинален човек с будно гражданско схващане и неотстъпчивост към нередностите. Човек, който ще работи за по-добро обучение, общинско опазване на здравето, нематериалност и просвета, за повече облагородени междублокови пространства, спортни и детски площадки, за добре функционираща общинска администрация и всичко това реализирано посредством прям разговор с всеки един човек.
В кандидатската листа за съветници на МК”БАСТА” е и Захари Зарков – бизнесмен с 40- годишен опит в областта на строителството. По-голямата част от живота си Захари е отдал на основаването на по-добри условия за живот за хората освен в България, само че и в чужбина. Сред акцентите в професионалната му биография е длъжността механик в АЕЦ „ Козлодуй”, където под негово управление са построени два жилищни блока за чиновници в атомната ни централа. Заради потвърдения си професиаонализъм и качествена активност, Зарков получава покана за работа в Ирак. Там единствено за 2 години основава комплекс от мероприятия за възстановяване на почвените условия. Чрез т.нар „ хидромелиорация”, под негово управление са облагородени над 100 000 дка почва, от която са добити тонове зърно. Като общински консултант Захари Зарков ще вложи напъните си в основаването на условия за поощряване присъединяване на локални компании в публични поръчки, за основаване на по-добра организация и непоколебим надзор при СМР на обектите общинска благосъстоятелност, ще поема персонална отговорност за качеството на осъществените действия.
В екипа на МК”БАСТА” участват единствено потвърдени експерти в разнообразни сфери. Доверете ни се, с цел да работим за богатството на ВРАЦА и ВРАЧАНИ.

На 27 октомври подкрепете претендентите за общински съветници на МК ”БАСТА “ с №70 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР