Досегашният кмет на район Владислав Варненчик - Николай Костадинов издигнат

...
Досегашният кмет на район Владислав Варненчик - Николай Костадинов издигнат
Коментари Харесай

Район Вл. Варненчик избра кмет на първи тур във Варна

Досегашният кмет на регион " Владислав Варненчик " - Николай Костадинов повдигнат от ГЕРБ, който се бори за втори мандат, печели безапелационно изборите за областен кмет на първи тур с 56.99% към 9:45 часа при обработени 55.47% СИК протоколи. Това демонстрират данните на ЦИК, научи Moreto.net.

На второ място остава Десислава Калоянова-Маринова от Българска социалистическа партия за България с 12.10%.

За останалите четири региона на морската столица се обрисува балотаж сред претендентите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия за България.

В борбата за кмет на регион " Аспарухово " към този момент води Ивайло Маринов от ГЕРБ с 48.47%, следван от Мартин Златев от Българска социалистическа партия за България с 25.78%.

За кмет на регион " Младост " ще се съревновават Христо Христов от ГЕРБ с 47.58% и Мария Тодорова от Българска социалистическа партия за България с 18%.

Надпреварата в регион " Одесос " е сред Георги Недев от ГЕРБ с 42.44% и Иван Иванов от Българска социалистическа партия за България с 16.10%, а за регион " Приморски " - сред Петя Проданова от ГЕРБ с 41.20% и Огнян Къчев от Българска социалистическа партия за България с 18.06%. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР