Досегашният кмет на Перник Станислав Владимиров ще участва в изборите

...
Досегашният кмет на Перник Станислав Владимиров ще участва в изборите
Коментари Харесай

Кметът на Перник ще се бори за втори мандат с нова партия

Досегашният кмет на Перник Станислав Владимиров ще взе участие в изборите на 29 октомври като претендент на новорегистрираната партия " Движение за разцвет на Перник ". Това оповести самият той през днешния ден. 

Владимиров няма да отхвърли ничия политическа поддръжка от една или друга партия и симпатизантите ѝ. 

От " Движение за разцвет на Перник " ще огранизират конференция, на която ще отговорят на всички въпроси, свързани с локалния избор на 29 октомври. 

Владимиров бе повдигнат като претендент за кмет през 2019 година от " Българска социалистическа партия за България ". Той беше един от дребното кметове на регионални градове, които партията завоюва тогава. По-късно обаче Владимиров стана едно от известните лица на Българска социалистическа партия, които влязоха в открит спор с лидерката Корнелия Нинова. Той неведнъж настояваше за оставката ѝ, както и за промяна на управлението. В началото на тази година Владимиров обяви, че напуща непринудено соцпартията. Решението си обоснова като подбудено от влошената връзка, атмосферата в БСП той дефинира като " токсична ".  

През юни в локалната организация на ГЕРБ в Перник се появи предложение партията да поддържа Владимиров и да не издига собствен претендент. Официално решение за това няма, както и кой ще е претендентът на ГЕРБ.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР