Досаден дефект, който ни прави да изглеждаме още по-пълни!Тлъстините се

...
Досаден дефект, който ни прави да изглеждаме още по-пълни!Тлъстините се
Коментари Харесай

Как да се отървем от двойната брадичка?

Досаден недостатък, който ни прави да изглеждаме още по-пълни!

Тлъстините се появяват под дърво и камък по тялото. Най-лошото е, че в никакъв случай не можем да изберем къде да се появят. А другото вбесяващо нещо е, когато се появят на лицето ни – тъкмо където минимум можем да ги скрием!

Да, става дума за двойната брадичка, която основава образно усещане за спомагателна цялост.

Двойната брадичка нормално се образува заради увисването на мускулите, което се предизвиква от затлъстяване, стареене или е генетично заложено.

Ето няколко метода, с които да се отървете от двойната брадичка или най-малко да намалите габаритите й:

Дъвчете дъвка
Дъвченето на дъвка стяга челюстните мускули. То също по този начин задейства храносмилателната система, оказва помощ за почистването на зъбите от хранителни останки и отстранява бактериите от венците.

Глицеринова маска може да оформи кожата
Смесете една супена лъжица глицерин, половин супена лъжица британска сол и няколко капки ментово масло. Нанесете върху лицето и шията, както и върху брадичката.
Добре е маската да стои върху кожата за към 10 минути. След това изплакнете с хладка вода. Правете тази процедура 3 пъти седмично.

Белтъкът има резултат, сходен на глицерина
Яйчните белтъци имат кръвоспиращ резултат, който оказва помощ на кожата да резервира положителната си форма. Просто смесете един белтък с една супена лъжица мляко, малко лимонен сок, мед и няколко капки етерично масло по желание и нанесете върху лицето и шията.
Тази маска би трябвало да престои към 5 минути преди да бъде изплакната със студена вода.
Повтаря се три пъти седмично.

Яжте повече пъпеши и дини
Пъпешите и дините от всички сортове оказват помощ за премахването на двойната брадичка. Те са с високо наличие на вода и оказват помощ за извеждането на токсините от тялото и кожата. Тези плодове предизвикват загубата на тегло като по едно и също време с това ви карат да се чувствате заситени.
Можете даже да прилагате свежи части пъпеш или любеница върху брадичката. Със сигурност това оказва помощ на тази област да влезе във форма.

Упражнения за брадичка
Упражненията за стягане на брадичката също работят безотказно, само че би трябвало да се вършат всеки ден, с цел да имат резултат.

Най-лесното упражнение е да отворите необятно уста, да извадите езика си допустимо най-извън устата. Задръжте по този начин няколко секунди и повторете 10 пъти. Това упражнение води до неизбежно стягане на брадичката.

Другото дейно упражнение е да придържате с ръка брадичката си като упражнявате противодействуващ напън. Навеждайте главата постепенно надолу като противодействате с ръката си в това време.

Инфо: www.az-jenata.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР