Досъдебното производство касае престъпление по служба. Има данни за извършени

...
Досъдебното производство касае престъпление по служба. Има данни за извършени
Коментари Харесай

Освен Кмета На Червен Бряг Арестуваха И Други Ключови Фигури, Вижте!

Досъдебното произвеждане касае закононарушение по работа. Има данни за осъществени закононарушения по работа от кмета на Червен бряг ", уточни Гешев и посочи, че и все още не престават дейностите по следствието.

" Може би на следващия ден ще бъде ясно по отношение на кои лица, дали във връзка с кмета на Червен бряг или на други лица с изключение на него ще бъдат повдигнати обвинявания. Една от линиите на следствието е социална поръчка за топъл обяд. Делото е почнало по сигнал на публицисти. Към момента няма да изяснявам детайлности. Това се установи по десетки каузи, следени от Специализираната прокуратура множеството кметове са възложители на избрани публични поръчки. Накратко става въпрос за лобиране за избрани компании да завоюват публични поръчки ", разяснява още зам. основният прокурор.

" Каква е целта- всеки може да се сети. Констатираме по десетките правосъдни производства, че обстановката е като с ТЕЛК и други държавни структури. Пари изтичат отвред. Пари има, само че се краде доста. Казвам го искрено и не имам предвид съответния човек. Независимо в какъв цвят, от коя политическа партия са кметовете, в огромната си част обстановката е една и съща. Става въпрос за всеобщо нарушаване на публичните поръчки, по които те са възложители. Далеч от мисълта съм, че това е в полза на общината и на жителите ", безапелационен бе Гешев.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР