Досъдебно производство за склоняване към самоубийство е образувано за смъртта

...
Досъдебно производство за склоняване към самоубийство е образувано за смъртта
Коментари Харесай

Разследват самоубийството на Денис Теофиков! Бил ли е склонен да посегне на живота си?

Досъдебно произвеждане за склоняване към самоубийство е формирано за гибелта на Денис Теофиков , разкриха от столична полиция. Оттам допълниха, че проверяват всички версии и точната причина за гибелта ще е ясна след направената аутопсия, която ще покаже имало ли е алкохол и наркотични вещества в кръвта му.

Засега множеството версии клонят към това, че Денис самичък е протегнал ръка на живота си, скачайки от 7-ия етаж на жк „ Дружба “, защото в последно време бил в меланхолия.

„ Как не ви е позор?! Как няма грам добрина във вашите сърца?! Преди три дни той показа, че не е добре, че го обземат мрачни мисли. Всички негови близки бяхме до него, не го оставяхме и за секунда. Всеки един от нас се бореше да му помогне, правехме всичко по силите ни! Не съдете хората, без да ги познавате, и да знаете цялата истина “, прочувствено изригна приятелката на Денис – Алекса и агресира словесно против тези, които упрекват околните му по тази причина, че не са обърнали внимание на депресивното му разстройство.

От известно време фолк изпълнителят е бил в прочувствен срив, дистанцирал се от доста хора и спрял да поддържа обществените мрежи. Вероятно единствено той е знаел какво е вътре в душата му. Голяма част от времето си той прекарва с Алекса, като привличането им бързо минава в мощна бурна обич. За това свидетелстват и тутуировките, които си вършат - всеки изрисувал на собствен пръст първата писмен знак от името на другия.

В интернет се появи видео, което демонстрира безжизненото тяло на артиста, лещащ на градинката пред блока. До жилищната кооперация са се струпали хора, които разискват случая, а зад кадър на входа се появява приятелката му, която през сълзи изяснява, че не знае какво се е случило

Теофиков е откърмен с музика от дребен, защото е израснал в музикално семейство - майка му е певица, а татко му - прочут китарист.Завършва образованието си в Националното музикално учебно заведение „ Любомир Пипков “ в София.

Участвал е в известните риалити формати „ България търси гений “ и „ Х Фактор “. През 2018 година подписва контракт с „ Пайнер “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР