Дори през ваканцията актьорът е доста натоварен и не му

...
Дори през ваканцията актьорът е доста натоварен и не му
Коментари Харесай

Комшиите Винаги Знаят Всичко! Вижте Какво Разкриха За Повторното Събиране На Мария И Рачков!

Дори през ваканцията артистът е много претрупан и не му се случва да почива повече от няколко дни. Доскорошната му обичана Мария Игнатова пък имала сантименти към предприемач, собственик на компания за интернет доставки. Тя се целела на високо и желала да е на чисто с новия си. Затова поддържала положително държание и не си разрешавала да върви по питейни заведения и купони, както правеше след раздялата си с Рачков.

Въпреки разделите, събиранията и свадите, Мария и Димитър поддържат положителни връзки, издава техни съседи в Панчарево. Димитър оставил на някогашната си възлюбена жилището в затворен комплекс, а самият той се преселил в къщата, която градеше за фамилно гнездо. Тя още веднъж е в същия затворен комплекс, чийто съсобственик е Джуди Халваджиян.

Дори от време на време Мария и Рачков се прибират дружно, като той демонстрира благородство към някогашната си и постоянно я кара с колата.

Когато двамата имаха връзка, Мария била по-скандалджийки настроената, издават техни съседи. Тя имала огромни условия към всичко, даже за това кое къде да бъде сложено в жилището им.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР