Дори през розови очила влюбената жена може да забележи неприятни

...
Дори през розови очила влюбената жена може да забележи неприятни
Коментари Харесай

Това са мъжете, на които НЕ можете да разчитате

Дори през розови очила влюбената жена може да забележи неприятни черти в своя обект на боготворене, за които тя намира пояснение и махва с ръка. В бъдеще, поради пренебрегването на тези сигнали, ще би трябвало да се сблъска с проблеми във връзката си с този мъж. Погледнете по-отблизо избраника си, може би той има избрани черти, които не ви дават обещание нищо положително. Такива видове не се поддават на превъзпитание.
Празнодумец
Вероятно тези мъже имат вяра, че като шушукат в ухото на обичаната, могат да я завоюват и задържат. А те обичат ли с ушите си? Наистина ухото се гали от комплиментите и желанията на хората да реалокират планини поради обичаната си. Някои дами даже се ядосват, като не чуват сходни приказки от обичаните си. Защо приказки? Защото сходни опуси остават на думи и никой не мисли да ги трансформира в действителност. Думите, които не се поддържат от каузи, остават единствено думи. Можете да обещаете да се ожените, да уредите божествен живот или, по-просто, да резервирате турне или да купите чорапогащи… и безмълвие, или по-скоро нови обещания.
Нарцис
Много девойки си показват убеден сътрудник до тях. Нарцисистите са прекомерно уверени в себе си. Отначало виждате харизма в този вид. С течение на времето, обаче, оставането вечно на назад във времето ще ви тормози и от време на време ще бъде доста обидно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР