Дори не мислете да гълтате корема си, за да се

...
Дори не мислете да гълтате корема си, за да се
Коментари Харесай

Ако следвате тези 10 съвета, ще имате плосък корем

Дори не мислете да " гълтате " корема си, с цел да се вкарате в обичаните си тесни дънки - това няма да помогне доста. Има други способи, които могат да ви спомагат да свалите няколко сантиметра от талията си. Често хората се пробват да се изтощават с диети, извършват специфични извършения, само че всички опити са напразни. Запомнете златното предписание - във всичко би трябвало да имате интегриран метод.
1. Вълшебно време за протеини
Определено би трябвало да ядете нещо, което съдържа доста протеини сред 15:00 и 16:00 часа. Няма значение дали става дума за шепа ядки, протеинов шейк или 100 гр извара. Където и да се намирате, каквото и да вършиме, не би трябвало да забравяте за това леко хранене.
2. Упражнения с топка
Правете извършения за стомах с гимнастическа топка най-малко три пъти седмично. Те са в действителност ефикасни.

3.  Аксиома за всички - яжте най-малко захар
Това ви разрешава да поддържате високо равнище на глюкагон в тялото - вашият главен другар в битката за плосък стомах. За да разберете какъв тип хормон е, представете си малко страшилище, което пътува през тялото ви и разгражда мазнините, трансформирайки ги в сила, нужна за живота. Това е глюкагон.
4. Дъвчете, дъвчете
Не забравяйте, че храносмилането стартира още в устата. Затова старателното дъвчене на храната ще ви избави от отичане на корема.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР