Дори да не си вече ученик, еуфория около 15-ти септември

...
Дори да не си вече ученик, еуфория около 15-ти септември
Коментари Харесай

Ще ги познаете ли? Родни звезди пуснаха ретро снимки от своите тийнейджърски години

Дори да не си към този момент възпитаник, еуфория към 15-ти септември постоянно има. Първият образователен ден си остава един паметен спомен вечно и за всички. Всяка година родните инфлуенсъри всеобщо разгласяват свои ретро фотоси от ученическите си времена, с цел да ни покажат по какъв начин са изглеждали и те като по-млади. И през този месец поп-фолк звезди пуснаха свои фрагменти от тийнейджърските си времена, с цел да поздравят всички учащи във връзка днешния ден. Вие успяхте ли да познаете кои инфлуенсъри са на фотосите?

via GIPHY

Виж още: В Белград я желаят: Дениз Йозджан на сантиментална вечеря в сръбската столица

Ако не сте, в този момент ще ви разкрием истината. Поп-фолк дивата Биляниш е сладкото и почтено момиченце с къса поличка като ученичка. Още от дребна певицата стартира да се занимава с моделство, тъй че фотосите от дълго време са част от нейното всекидневие. Ако съдим по нежната ѝ възраст, тази фотография не е правена доста от дълго време.

 Instagram

Виж още: Секссимволът и миска Станислава Андреева гневна на битака в Сен Тропе, желае си Каблешково

Вторият юноша е поп-фолк изпълнителят Андон, по-известен като PICPUKK. Снимката е правена през 2015 г, само че инфлуенсърът не се е трансформирал изключително доста за тези 7 години.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/b_lyanish/, https://www.instagram.com/andon.official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР