Допълнителни средства ще отпусне Община Варна за извършване на основен

...
Допълнителни средства ще отпусне Община Варна за извършване на основен
Коментари Харесай

След като пусна булеварда през седалките: Община Варна налива над 500 хил. лева в нова трибуна на стадион Спартак

Допълнителни средства ще отпусне Община Варна за осъществяване на главен ремонт на стадион „ Спартак “. Финансовата комисия към Общински съвет – Варна взе решение за обезпечаване на нужните 560 753,60 лева ., които ще се дофинансира реконструкцията на една от трибуните и ще бъдат купени пластмасови седалки и спортно съоръжение за залите. Това оповестиха от пресцентъра на локалния парламент.

" На днешното съвещание на комисията бе обявено, че в процеса на осъществяване на строителните работи са зародили непредвидени действия, което е наложило спомагателното финансиране " , се споделя в известието. Наред с това в сумата, отпусната от държавния бюджет, не са били планувани средства за съоръжение на залите и за обезпечаване на седалки за трибуните.

Оживени диспути провокира финансовото положение на Специализираната болница за интензивно лекуване на пневмо-фтизиатрични болести – Варна. В рамките на съвещанието стана ясно, че общината не може да покрие всички отговорности на лечебното заведение, които все още възлизат на над 421 000 лева Членовете на комисията пожелаха от шефа на Тубдиспансера доцент доктор Христо Ганчев до съвещанието на Общинския съвет да показа информация за размера на отговорностите за заплати на личния състав за месеците ноември и декември 2018 година На този стадий компромисен вид е със средства от общинския бюджет да бъдат покрити задълженията на здравното заведение към Национална агенция за приходите и Енерго-Про в размер на 147 529,74 лева и отговорностите за заплати за последните два месеца на предходната година. С държавната дотация в размер на 93 000 лева, която здравното заведение чака да получи, ще бъде изплатена друга част от възнагражденията. Окончателното решение с каква сума да се подкрепи Тубдиспансерът ще бъде взето на съвещанието на Общинския съвет, планувано за 24. и 25.04.2019 г.  

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  3  1 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 1 минута) Рейтинг: 4083 | Одобрение: -4487 ЕВАЛА! САМО СПАРТАК! ПАЧИ КРАК ЕООДОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ. Напиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР