Dontnod Entertainment (Life is Strange, Vampyr) изнесе новия си финансов

...
Dontnod Entertainment (Life is Strange, Vampyr) изнесе новия си финансов
Коментари Харесай

Dontnod Entertainment работят по шест нови проекта

Dontnod Entertainment (Life is Strange, Vampyr) изнесе новия си финансов отчет, от който излиза наяве, че студиото е заето с цели шест плана сега, които са в концептуална и предпродуктова фаза. Един от тях е игра, чиито издател ще е Focus Home Interactive, само че по всичко наподобява, че не става въпрос за нов Vampyr.

През последната година, интервалът, който се обгръща в доклада, студиото е почнало работата по два плана с имена Project 7 и Project 8, надлежно. Първата игра е заглавие, чиито права принадлежат напълно на Dontnod. То се създава от новия клон на студиото в Монреал и се управлява от изпълнителния продуцент Люк Багадуст и креативния шеф Мишел Кох. Другата игра е взаимен план с Focus Home Interactive. Освен тези две заглавия, Dontnod Entertainment работят по четири други игри. Те ще се издават от студиото и се намират в напълно начален на разработка. Няма информация по отношение на тях, само че сигурно никое от тях няма да е нов Life is Strange. Както към този момент ви, издателят и Dontnod се разделиха, като правата за заглавието принадлежат на Square Enix. Новата игра от света на Life is Strange Deck Nine.

Още през предходната година, Dontnod обявиха упоритости да издават сами повече от игрите си и както разбираме от отчета, този проект се движи по график. Това ще бъде подкрепено от две стратегически цели, които декларира студиото: основаването на повече игри и наличие на мобилния пазар в Азия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР