Доналд Тръмп вдигна ръце във въздуха и каза, че би

...
Доналд Тръмп вдигна ръце във въздуха и каза, че би
Коментари Харесай

Тръмп вдига ръце във въздуха и казва, че „ще му хареса“, ако съдия го удари с ботуши за това, че е разкъсал силно Е. Джийн Карол по време на нейните показания

Доналд Тръмп подвигна ръце във въздуха и сподели, че „ би го харесал ”, в случай че съдията по делото му за клюка в Ню Йорк го изхвърли от съда за шумно изтръгване на обвинителката в полово принуждение Е. Джийн Карол, до момента в който тя свидетелства в сряда.

Адвокатите на съветника на колумниста „ Попитайте Е. Джийн “ два пъти се оплакаха, че някогашният президент дава настоящ коментар на екипа си в границите на чуваемостта на правосъдните заседатели – в това число наричайки показанията на Карол „ лъжливи “ и мърморейки „ тя в този момент наподобява най-сетне я е получила връщане на паметта. ”

„ Г-н Тръмп има право да участва тук, само че това право може да бъде отнето, в случай че той е унищожителен... или подценява нашите заповеди “, предизвести федералният арбитър от Манхатън Луис Каплан, откакто първо предизвести Тръмп, на 77 година, да „ не приказва безшумно “, когато беседва с юристите си.

„ Г-н Тръмп, уповавам се, че не ми се постанова – стартира да споделя Каплан.

„ Бих го харесал. Бих го харесал “, подигра се Тръмп, пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР