Доналд Тръмп се подигра зловещо с Байдън: Може да не

...
Доналд Тръмп се подигра зловещо с Байдън: Може да не
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се подигра зловещо с Байдън: „Може да не знае, че още е жив“

Доналд Тръмп се подигра злокобно с Байдън: „ Може да не знае, че още е жив “.

Бившият президент на Съединени американски щати и предстоящ кандидат за поста Доналд Тръмп съобщи „ Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън може да не осъзнава, че към момента е жив.

„ Не мисля, че той знае, че е жив “  – сподели републиканецът за Байдън, работното му място е „ заобиколено от доста умни, само че доста зли хора “. Това разгласи Тръмп на събитие на Националната стрелкова асоциация на Съединени американски щати в Харисбърг, Пенсилвания.

81-годишният Байдън постоянно прави дълги паузи или словесни гафове в обществените си речи.

Тръмп съобщи, че в случай че бъде избран отново, ще анулира всички ограничавания за носене на оръжие, въведени от Байдън, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

„ Всяко едно посягане на Байдън против притежатели и производители на оръжия ще бъде прекъснато още през първата седмица след връщането ми в офиса, може би даже още първия ден “.

По време на ръководството си Тръмп предприе серия от стъпки, за които настояваше авторитетното оръжейно лоби. Те включваха категоризирането на магазините за огнестрелни оръжия като главен бизнес по време на пандемията от ковид, което им разреши да останат отворени по време на локдауните.

https://www.youtube.com/watch?v=Zrg4Q4hG6bo

Източник: Факти

Още вести четете в графа „ Свят “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР