Доналд Тръмп преобърна“ абортите, прекали се в отговор на COVID-19

...
Доналд Тръмп преобърна“ абортите, прекали се в отговор на COVID-19
Коментари Харесай

ДеСантис преследва Тръмп за абортите, COVID-19 и граничната стена в кметството на Айова

Доналд Тръмп „ прекатурна “ абортите, прекали се в отговор на COVID-19 и не съумя да съблюдава предизборното си заричане да накара Мексико да заплати за стена по южната граница на Съединени американски щати, сподели губернаторът на Флорида Рон ДеСантис във вторник в Айова.

ДеСантис, който е на далечно второ място след Тръмп в множеството национални изследвания в борбата за Републиканската номинация за президент през 2024 година ускори случая си против някогашния президент по време на кметството на CNN в Де Мойн пет седмици преди първите събрания в страната.

Той се концентрира върху абортите в щат където евангелските гласоподаватели образуват гръбнака на Републиканската партия, противопоставяйки неотдавнашния песимизъм на Тръмп по отношение на строгите закони срещу абортите с предходните му мнения по отношение на отбраната на светостта на живота.

„ Трябва да сте поредни във вашите вярвания, изключително в нещо, което е доста фундаментално, а той не беше пореден “, сподели ДеСантис. „ И има доста гласоподаватели в Айова, които наи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР